Erotisk massage

För sköna stunder med din partner

Så gör du det skönt för din partner. Massage är inte bara behandling mot ömmande muskler och stela leder. Det är också njutning, avslappning, välbehag. Erotisk massage. Våra tips om erotisk massage ger fredagsmyset ett ny dimension.


Njutningen gör gott, endorfinerna svallar och både kropp och själ mår bra.


Den erotiskt inriktade massagen blir ett härligt komplement i relationen. Bara känslan att din partner med liv och lust går in för att ge dig njutning räcker långt för att hålla liv och glädje i relationen.


Överraska din partner till fredagens mys.

tänd ett aromatiskt levande ljus, fyll upp ett glas festligt mousseradne vin och bjud på en sensuell massage som sent ska glömmas.


Om den görs på ett bra sätt. Ta till dig våra tips, men kom ihåg att känsla och respekt är viktigare än teknik och instruktioner. Och var inte ego, njut tillsammans och kom ihåg att det krävs två för en bra dans.


Tänk igenom vad följande lilla textstycke (hittat på nätet) eller tips säger (på engelska för att det låter bättre så):


"He whispered to me in the darkness as we lay together: 'Tell Me where to touch you so that I can drive you insane,


tell Me where to touch you to give you ultimate pleasure, tell Me where to touch you so that we will truly own each other.


And I kissed Him softly and whispered back: 'Touch my mind."

TIPS 1 • Oljigt. Skaffa en väldoftande olja. På Apoteket och i vissa specialbutiker finns anpassade massageoljor av olika slag, men med det går också bra med vanlig hyfsat rinnig fet hudkräm eller liknande som du och din partner gillar.


TIPS 2 • Mys. Dämpa ljuset, sätt på nån mysig musik och se till att inget stör er under massagen. Stäng av mobilen!


TIPS 3 • Bekvämt. Se till att din partner ligger bekvämt och mjukt, till en början på mage. Arrangera kuddar och kanske en handduk så att det känns behagligt. Använd sängen, någon speciell massagebänk behövs inte för den här massagen.

TIPS 4 • Mjuk eller hårt. Hör med din partner vad han/hon gillar bäst, mjuk eller lite hårdare massage. Man kan variera också, börja med mjukare och när partnern är beredd på det, övergå till lite fastare och kanske hårdare massagerörelser.

TIPS 7 • Fotmassage. Kom ihåg att även händer och fötter, ja hela kroppen, kan vara starkt erogena zoner. Glöm inte huvud och ansikte men var lite försiktig med oljan där. Varför inte börja med handmassage. Och kanske lite fotmassage.

TIPS 8 • Mjukt och långsamt. Ta det lugnt och fokusera på långsamma och mjuka rörelser. För att njuta av den exotiska massagen och få uppleva den blandning av avslappning och upphetsning som massagen innebär, bör man inte gå för snabbt fram.

TIPS 9 • Ha kontakt. Se din partner i ögonen. Inte hela tiden, men se till att kontakten er emellan inte bryts. Det ökar spänningen. Du behöver också känna av att din partner är med på det du gör och vill göra.


TIPS 10 • Hela kroppen. Var inte rädd att använda hela din kropp när du ger massage. Det måste inte vara bara händerna.


TIPS 11 • Tala om vad du känner. Prata. Känns det bra, avslappnande, upphetsande? Låt din partner veta vad du känner. Och att du älskar honom/henne. Det kan öka den sensuella spänningen mer än du kan åstadkomma med dina händer.